Friday, June 15, 2018

Za pospešivanje talenata

www.andjelanakit.com

Tigrovo oko
 je  kamen koji štiti i koji je tradicionalno nošen kao talisman protiv uroka i kletvi. Pokazuje ispravnu upotrebu moći i ističe intergitet. Pomaže pri ostvarivanju ciljeva, prepoznajući unutarnje potencijale i potičući jasnoću namjere. Kad se stavi na pupčanu čakru, tigrovo oko je odlično za ljude koji su u raskoraku i nisu posvećeni. Prizemljuje i olakšava manifestaciju volje. Tigrovo oko usidrava promjenu u fizičko tijelo. Ovaj kamen je korisan za prepoznavanje kako svojih potreba, tako i potreba drugih ljudi. Pravi razliku između željnog razmišljanja o nečemu što hoćete i onoga što vam je stvarno potrebno. Mentalno, tigrovo oko integrira hemisfere mozga i pojačava praktično opažanje. Pomaže kod sakupljanja raštrkanih informacija da bi se pretvorile u kompaktnu cjelinu. Korisan je za razrešavanje dilema i unutarnjih konflikata, posebno onih izazvanih ponosom i tvrdoglavošću.Psihološki, tigrovo oko liječi probleme samopotcjenjivanja, samokritike i blokirane kreativnosti. Pomaže kod prepoznavanja talenata i sposobnosti pojedinca, kao i mana koje treba prevazići. Emotivno, tigrovo oko uravnotežuje jin i jang magiju i puni emotivno tijelo energijom. Ublažava depresiju i podiže raspoloženja.



Žad se koristi i da privuče ljubav u naš život. Jak je i zaštitni kamen, štiti od nesrećnih slučajeva i problema. Žad takođe stvara pozitivan odnos prema novcu i pomaže nam da donesemo bitne poslovne odluke, jača mentalnu stabilnost i pomaže u jasnom rasudjivanju.

Plavi žad je smirujući kamen. Koristan je za dostizanje dubljeg nivoa tokom medicatije i vežbi opuštanja. On je stabilna energija i poklanja se ljudima koji se osećaju preopterećeno i izloženi su ogromnom stresu u svom životu.

No comments:

Post a Comment