Thursday, October 18, 2018

Isceliteljske minđuše



SIVI AHAT
Ahat se još naziva i "kamen promene" zbog toga što nam pomaže sve promijeniti u pozitivnom smeru i čini to da su prelazi i promene blage, a ne teške i bolne. On je vrlo utešan, ohrabrujući. Sivi ahat u džepu može pomoći da se vrlo jednostavno nosite sa svakodnevnim životnim promjenama i izazovima. Olakšanje kod depresije ili žalosti je drugo svojstvo ovog ahata. Pomaže da se usredotočimo na rešenja umesto na probleme i time povećava kreativnost. Povećava snagu intuicije i pronicljivosti.
Ahat je kamen opuštanja, mira, pročišćenja, ravnoteže, meditativnosti, vitalnosti, uzemljenja, smanjuje bol, balansira yin i yang energije, stimulira analitičke sposobnosti, budi skrivene latentne talente, jača vid, pomaže kod stresa, stabilizuje auru. Pomaže ljudima koji imaju problema s opraštanjem i u slučajevima kada je problem otpustiti gorčinu i očajanje pogotovo u odnosima sa drugim ljudima, porodici ili ljubavi. Nosite ahat ako se osećate sputani, pod pritiskom, zatvoreni i prigušeni u trenutnim dužnostima. U drevnim vremenima sile četiri elementa su bile smatrane moćnim snagama univerzuma i u vezi sa tim je ahat bio kamen elementa Zemlje. Ukoliko imate u vidu teške predstojeće bitke na porodičnom i poslovnom planu gdje vam trebaju snaga i hrabrost da budete iskreni, prije svega sa sobom te istrajete na zacrtanom putu, ahat je kamen za vas.

Žad vam daje mudrost da sagledate ograničenja iz prošlosti koja ste sami sebi postavljali i sposobnost da izbacite zastarele modele ponašanja koji nisu bili delotvorni.

Uključite Žad u vašu svakodnevnu meditaciju i pronađite hrabrost da otkrijete svoju božansku unutrašnju istinu dok u isto vreme odbacujete negativne obrasce ponašanja koji vas odvraćaju od razvijanja vašeg punog potencijala.

Dok svi kristali promovišu harmoniju između uma, tela i duha, Žad je superzvezda u svetu terapije kristalima zahvaljujući snažnoj povezanosti sa srčanom čakrom i različitim stepenima intenzivnih, probijajućih nijansi zelene boje. Kada je u pitanju dovođenje prosperiteta i obilja u vaš život, Žad je krajnje dobar poludragi kamen jer je pokazao zavidan uspeh.


Isprobajte isceliteljske moći Žada i osetite kako njegova intenzivna i magnetska svetlost ispunjava vaš duh hrabrošću, a on postaje vaš verni pratilac u bilo kojoj duhovnoj avanturi. Njegove duboke i upečatljive varijacije zelene boje rezoniraju sa srčanom čakrom, energetskim centrom koji pomaže u situacijama takozvanih emocionalnih i egzistencijalnih kriza. Iskoristite lekovite moći Žada da biste otvorili vaše srce ka prostorima bezuslovne ljubavi i osetite moć univerzuma i njegovu živopisnu kombinaciju mešavine zemlje i vode. Čudo koje se razvilo iz prvobitnog izvora – Žad – magičan je kristal i veza sa našim prostranim univerzumom i esencijom života.

Gorski kristal je "Kamen svih kamena".Njegova energija predstavlja katalizator i transformator energije. Deluje tako što odbija od čoveka svaku vrstu negativizma, negativnu energiju, negativne sile, misli,zla dela. U nama budi skrivenu Božansku svetlost.

No comments:

Post a Comment