Thursday, November 16, 2017

Ogrlica za ljubav, mir i harmoniju duha i tela

www.andjelanakit.com

Ogrlica napravljena od sunčevog kamena, prehnit, ametist, rozen kvarc, crystal explosion.


Sunčev kamen je radostan, lakoinspirativni kamen. Daje radost zivljenja i dobru prirodu i pojacava intuiciju. Kada zivot izgubi svoju slast, suncev kamen je obnavlja i pomaze vam da negujete sebe. Ovaj kamen prociscava sve cakre, i unosi svetlost i energiju, te dozvoljava istinskom ja da srecno isijava. Tradicionalno se povezuje sa blagonakolnim bogovima, sa srecom i talisnoscu. Ovo je alhemicarski kamen koji kroz meditaciju i u svakodnevni zivot donosi duboku vezu sa svetloscu i sa regenerativnim mocima sunca.

Prehnit ovaj poludragi kamen donosi radost Vašem srcu i mir umu. Postiče osećaj duhovne mirnoće, donosi duhovni mir i pojačava protok vitalne energije u tijelu. Podseća vas da imate svoju kreativnu snagu te razvija mudrost. S njime će te se osećati manje nervoznima, manje iscrpljenima te čisti emocionalne ostatke iz vaše aure.

Ametist je kamen duha, tonik za dušu. To je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svesnosti, meditativnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze, i preobrazbe. Unosi mir i harmoniju u prostor.

No comments:

Post a Comment